Myö ei olla tuas suatu koneaikoo kun mami on vaan ollunna tässä ja se on sanona, jottei myö voijja kirjotella, nyt kun se kahtoo jottain höpöhöpöä telkkarista, niin myö piästiin tähän :)

 

Mutta voittako työ kamut kuvitella! Siis se koira, se viärärotunen josta myö puhuttiin... Se on luultavastikkii nyt tulossa! Siis mami on lähössä ens kuun puolivälin aikoihin kahtomaan sitä jonnekkii Etelä-Suomeen! Se ei oo vielä ihan varma juttu, mutta mitä luultavimmin se on kuulemma tänne tulossa, mamin sanojen mukkaan. Se sotkoo meijjän kaikki kollien jutut ja tulloo häiriköimään meijjän rauhallista kissanelämää! Aatelkee! Siis koiruus! Koira!

 

Myö kyllä ollaan jo tehty mamille se seleväks, jotta ihan varmasti aijjotaan pittee se rakki kurissa eikä varmasti anneta sen hyppiä silimille eikä männä meijjän omille paikoille, missä myö tykätään viettee aikoo niin kun sohvalle. Mamihan paapoo sitä kun mitäkii lasta ja ostaa sille omat petit ja kaikki. Se on ihan sekasin. Aikoo tuuvva tänne jonkun läähättävän kuolaavan elukan, joka ei ossoo muuta kun sotkea kaekki paekat!

 

Ja arvatkees mitä vielä. Myö muutetaan jos se elläen tulloo tänne. Myö muutetaan kuulemma isompaan kottiin jotta kaikki mahutaan siihen. Aivan täysin on mami piästään sekasin. Mitähän myö voitas sille tehä?

 

Eikä se ennee suostu viemään meitä mökillekkään tänä syksynä. Sano, jotta sinne on nyt laitettu niitä paistimyrkkyjä ja jos myö suahaan hiiri, se on voinu syyvvä myrkkyjä tai suatettas kuulemma napata kuollu myrkkyhiiri jostain eikä se siks uskalla meitä tään syksyn aikaan sinne kuskata, ens kesänä vasta. Just joo. Ja miten myö ennee suahaan metättee rauhassa, kun se koeran rutale on siellä häirihtemässä?! Jotta hyvästi vaan kaikki ihanat metätysretket. Sen rakin on ihan turha luulla, jotta se meitä suapi ajettuu puuhun tai jonnekkii, sitä ei tule tapahtummaan ikinä! Heti kun se meijjän silimien alle tulloo, myö otetaan siltä aivan kaikki luulot poekkeen, se on varma.

 

Meillä ois ihan tässä kohta rokotuksetkin. Jouvvutaan tuas siihen pieneen kuletushäkkiin ja sitten sinne pahanhajuseen elläenliäkärin huoneeseen. No, se myö kestettään, ollaanhan sentään hyviä ja vahvoja miehiä! :)

 

Tämmösiä tänne. Kunpa suatas kirjotella usseemminnii... Ei etes uskalleta ennee luvata, kun tuosta mamista ei ikinä tiijjä...