No eepä olla myö kirjoteltu tänne sitten joolun jäläkeen ollenkaan. Tää uus vuodatus.net on ihan omituinen. Meillä ois hirmusesti uusia kuvia ja yks videokkiin, jotka on otettu uuvvella kameralla. Vuan myöpä ee suaha niitä kuvia tänne laetettuu. Kun ee aakee tuo galleria tässä. Ee sitten ollenkaan. Ossoesko joku aattoo meitä, niin suatas kuvia? Ja videoitten koodauskaan ee onnistu, kun tää ee jostaen syystä ota koodia vastaan. :/ Ee myö ymmärretä yhtään.

 

Joolu olj ja mänj. Voettako kuvitella. Tää orja jätti meijät ihan kahelleen! Ihan keskenämmy tänne ja läks jonnekkii. Jätti se paljon ruokoo ja oli vuan vuorokauven verran poekessa. Suatiin kamalasti syyvvä herkkuja. Lahjaks suatiin paljon herkkuja, vesikuppi ja sitten semmonen hiirilelu, jossa on semmonen iso pallokii. Ee tullunna kuitenkaan niin paljoo lahjoja kun viime jooluna.

 

Uutenavuotena tuo olj kotona ja kävivät ampumassa jottaen rakettejakkii ulukona nuo immeiset. Kamalasti ne söevättii. Ja myö kanssa syötiin ja kateltiin ikkunasta niitä paakkeita.

 

Sitten mami kävi jossaen laevallakkii. Olj pari päevee poessa viikonloppuna. Onneks mummi ja täti kävi meitä ruokkimassa ja hoetamassa. Eekä tuona sieltä reessusta mittään! Ee yhtään meelle, itelleen vuan osti jottaen ihan turhanpäevästä. Kävi kuulemma siellä juhlimassa synttäreetään, vaekka ne onnii vasta viikon piästä. Kohta kuulemma lähtöö tuas sinne merelle. Kyllä ne nuo ihmiset jaksaat. Meistä on niin mukava tiällä kotona olla ja välillä käävä ulukona. Siellä onnii muuten kamalasti nyt lunta. Suahaan mahhoommu myöten pomppia hangessa. Ee se muuten haettoo mutta paleloo aeka paljon. Nyt tiällä on niin kylymä, jottee millään kärsitä männä pihalle.

 

Tämmöstä tiällä. Ee oekeen mittään sen suurempoo. Kun suatas niitä kuvia tänne laetettuu...