Myö ollaan tuas oltu mökkeilemässä. On ollu tosi mukava siellä juosta vapaana ja metästää. Sain perjantaina yhen hiiripaistin ja sitten lauantaina aamusta toisen ja myöhemmin saatiin lisää. Mami jo luuli, jotten minä ossoo metästee kun en aiemmin oo metästänä, mutta tyhmä kun ei uskona, nyt sekin tietää mikä tää totuus on ja se on hyvä jotta ne ennakkoluulot loppu siihen :) On niitä kiva kyllä roikotella ja nitistellä, on se tuo metästys kyllä parasta mittee voep kissa suaha touhuta.

 

Yöllä maltettiin olla sisällä. Tultiin iltamyöhällä eikä ois tultu sillonkaan, ois oltu yötkin ulkona mutta kun mami sano, että ei suaha olla jottei ilives taehikka kettu meitä syö. Tuskinpa tuo oes syönäkään mutta eipä siinä aattana meijjän kun totella. Aamusta aikasin lähettiin tuas takasin pihalle. Semmonen n. 6 tuntinen oltiin sisässä ja ei kun takasin tarkkailemmaan hiiruloita ja lintuja. Uskaltauvuttiin jopa vettäkkii juomaan järvestä. Mäntiin rantakivelle seisommaan ja siitä sitten litkittiin. Ihan mukava ol kun ei ves loppuna missään vaeheessa eekä tarvinna kupista juuvva. Sinne se mami illalla hyppäs uimaan meijjän juomavetteen... Oishan siellä niitäkkiin kalapaisteja ollunna mutta eipä meitä kehtuuttanna sinne männä, kun ois kastuttu eikä se ois kiva ollunna ollenkaan. Joten tyyvvyttiin hiiruloihin. Suatiin myö toki raksuja ja ihan oikeetakkii kissanruokoo.

 

Tultiin tännään kottiin. Ollaan nukuttu koko päevä. Ei jaksa mittään tehä, on niin väsyny olo. Kummasti se tuo mökkeily vuan väsyttää, uskottakos?

 

Eekös myö muuten olla teille vielä siitä näyttelystä kerrottu? Sekkii pitäs sitten kertoilla, myö laetetaan se ihan ommaan tekstiin niin tulloo parempi ja mahollisimman pian! Huomenna myö sitten ollaannii kotona kaekki kolome, mami ei lähe minnekkään kun se on kippeenä, meijjän pitäs varmaannii pittee siitä huolta jotennii.

 

Vuan tämmössii tällä kertoo. Myö pallaellaan tuas :) Siihen näyttelytekstiin liitetään sitten niitä kuvia kanssa =)