Noniin, nyt laitan tänne niitä jo pitkään lupailemiani kuvia :) Laitan tunnelista ja raapimapuusta myöhemmin, en ole niitä ehtinyt kuvailla kun on kisuja enempi mennyt kuvaillessa ja katsellessa, mutta ne onkin varmaan niitä suloisempia katsottavia :D

 

No, lauantaina lähdettiin hakemaan kisut. Meni siellä hetki, että saatiin pennut kiinni. Oiva on siis mustavalkoinen, ja Uolevi harmaavalkoinen.

 

Kotiin vietiin kaverini lainaamalla koiran kuljetuskopilla. Hyvin sujui matka, ei mitään ongelmia ollut. Uolevi nukkui koko matkan, Oiva alussa piti pientä meteliä mutta hyvin sujui, kun rauhottui. Kotona sitten Oiva oli aika arka, sängyn alla oli aika suuren osan ajasta. Uolevi sensijaan teki tuttavuutta, tutustui paikkoihin, kehräsi ja sopeutui oikein mainiosti. Oivalla se kotiutuminen vähän kesti. Nyt on kesy kisu, paitsi vieraita menee karkuun vielä joko sohvan taakse tai sängyn alle. Yöt nukkuvat vieressä.

 

Alku on vähän ollut hankalaa. Oivalla on silmätulehdus. Silmät rähmii ja punottaa. Eläinlääkärillehän se oli eilen soitettava ja sain puhelinreseptin apteekkiin. Nyt on antibioottitipat joita pitää tiputella yksi tippa aamulla ja yksi illalla molempiin silmiin kymmenen päivän ajan. Toivottavasti ne toimii. Myös kirppukarkottajaan sain reseptin. Ajattelin että varalta laitan, ettei vaan kirput hypi kun kissat on kuitenkin maalta otettuja ja siellä saattaa hyppiä vaikka minkälaista ötökkää.

 

Yöt on semmoisessa rytmissä, että aamuyöllä neljään tai viiteen asti nukutaan, sitten alkaa mellastus. Oiva on vähän rauhallisempi tapaus, johtuu varmaan niistä silmistäkin aika suureksi osaksi, kun ei nää kunnolla kun ovat niin tulehtuneet, onneksi niihin on nyt hoito. Uolevi on leikkisä, kiipeilee milloin minnekin, pöydällekin on yrittänyt mutta sieltä olen aina pois ajanut, se on kielletty paikka. Ja niistä leluista ne, joissa on jotain helisevää / rapisevaa sisällä, on ihan parhaita molemmista kisuista. Ne pallot, joissa ei ole mitään sisällä, ovat saaneet olla aika rauhassa. On kaksi palloa joissa on rapinaa sisällä, niillä leikitään ahkerasti ja varsinkin aamuyöstä ne on tosi ahkerassa käytössä :) Ja kaksi rapisevaa karvahiirtäkin on, ne on myös mahtavia. Niitä heitellään ympäriinsä ja niitten perässä hypitään ja loikitaan... On se vilkasta ja riehakasta tuo kissanpennun elämä. Raapimapuu myös kelpaa hyvin, Uolevi ensin kiipeili siinä pari päivää mutta nyt viime yönä myös Oiva innostui ja voi kun se on niin ihanaa siinä kiipeillä :) Sohvakin on kiva paikka, varsinkin siinä selkänojan päällä on kiva kiipeillä ja hyppiä, sieltä on kiva pomppia alas ja taas sännätä ja kiivetä ylös. Uolevi on kuitenkin se vilkkaampi, ihan rasavilli. On heti jossakin riehumassa kun silmä välttää :D Ja mellastaa vaikka kuinka perään yrittäisi katsoa. Tuo ruokapöytä on semmonen, jossa ei saa olla ja kun ajan pois niin jo hetken päästä on siinä uudelleen. Pitää vaan olla sitkeä ja ei pidä antaa hyppiä siellä.

 

Hiekkalaatikolle oppivat hyvin. Ihan heti menivät, eivät kertaakaan vielä ainakaan tähän asti ole tehneet lattialle.. Ainoa noissa kissanhelmissä on se paha puoli, että kun kisu tulee hiekkalaatikolta pois, niitä tulee tassujen mukana ja sitten on melkein koko kämppä täynnä niitä. Eli imuroitavaa riittää :)

 

803448.jpgSiinäpä ensimmäinen kuva :) Tämä on muistaakseni eilen otettu.

 

803449.jpgOn ne suloisia

 

803493.jpg

 

803513.jpgSiinä on sitten Uolevista :)

 

803512.jpgJa Oiva

 

803509.jpg

 

803509.jpgSiinä sitten sylitellään, tuo oma kuva on kyllä tuossa aika kamala :/

 

803508.jpgJa siinä sitten ollaan siinä kielletyllä paikalla ;)

 

Nyt jäi kisut nukkumaan kotiin, kun minä lähdin tänne toiseen kotiini nettiin :) Eilen olivat parisen tuntia keskenään ja hyvin pärjäsivät. En pidemmäksi aikaa uskaltanut jättää, hiljalleen totutellaan.

 

Mutta tässähän tätä, jatketaan taas myöhemmin, pian uusilla jutuilla ja kuvillakin kunhan saan niitä otettua :)