Nyt on pakko päivittää, naurattaa niin paljon nuo Uolevin "tavutukset" :D

 

Siis tuo kissa ihan oikeasti ääntelee ihan kun se osais jotain sanojen tavuja. Aivan samalla tavalla. Kalevi sanoo toistaiseksi aika pitkälti "Kurmour", mutta varmasti oppii jos yhtään Uolevin puheenkehitystä seuraa.

 

Tuossa äsken, kun Kalevi vähän kumutti Ullea, sanoi tämä "Na, na, na, naaaa". Sitten tuolla vessan lattialla pesukoneen toisella puolella vaaniskeli Kaltsua ja Kalevi vaani vessan ovella. Ulle siinä sitten tokaisi "Ahk, ahk, ahk" ja hyökkäsi. Ihmeellistä.

 

Kyllähän myö kaikki tiedetään, ettei kissat opi puhumaan kuin ihmiset :D Ei todellakaan lähellekkään eikä yhtään. Mutta kun tuo ääntelee niin ihmeellisesti, ne jotkut ääntelyt kuulostaa aivan kun niissä olisi jotain tavuja seassa. Jostain olenkin lukenut, että kissalla on monia kymmeniä erilaisia ääniä. Laitan tänne linkin kunhan löydän sen :) Tiedä sitten mitenkä paikkaansa pitävä tuo on.

 

Ja vielä extraa: Telkkarista tuli joku formulapätkä, ihan joku lyhyt, jossa kuului niitä formulaääniä, tiedättehän ne ärsyttävät vinkumiset. No semmoinen kuului, ja Uolevi totesi "Kuuuuuurrrrrr", aivan kun se olisi yrittänyt matkia äänellään sitä. Mikähän ihmekissa tämä on? Ja edes kaikki ei usko, vaikka olen kertonut. Mutta kun tää on ihan oikeasti totta. Ei edes minun mielikuvitus tällä tavalla laukkaile, kyllä nämä tulee ihan Uolevin suusta kaikki. Niin.

 

Mutta jäädään kuulostelemaan mitä tuo kisu seuraavaksi keksii. Nyt voisi yrittää nukkua, kello alkaa jo olla aika paljon :) Hyvää yötä kaikille tasapuolisesti, myö aletaan kisujen kanssa painua petiin.