Nonniin kamut. Myö ollaan taas tässä kirjottelemassa, ihan molemmat kisut.

 

Niin se jouluaatto meni. Myö oltiin kotona koko päevä, kun ukki ja äetj kävivät hauvvoilla ja parin tutun luona. Sitten ne tuli kottiin ja kävivät saunassa. Äetj mäni ensin. Ja tietennii kun tää oli meille aika vieras paikka, niin meille tuli hätä, että mitä se nyt, ja nauvvuttiin oven takana kun äetj sinne saunaan mäni. No onneks tuli äkkiä pois. Saatiin vähän karjalanpaistiakin. Kinkkua saatiin myös aika muhkeat viipaleet + tietysti niitä meidän lahjapakettien antimia; kuivattuja kaloja, kalanappeja, salamitikkuja ja sitten saatiin myös ihan tavallista kissanruokaa ja raksuja. Ainakin syötiin hyvin.

 

Sitten ne lahjat. Jee! Myö suatiin paljon karvahiiriä! Oli ihan normaaleita hiiriä, sitten oli semmosia hauskoja hiiriä jopa kaks, jotka liikkuu eteenpäin kun narusta vetää ja yks semmonen karvamato samalla systeemillä. Sitten oli hiiri, jolla on rullat alla ja se menee tosissaan ihan kamalan noppeesti, kun mami sitä vähän nykii lattialla. Ihan saahaan tehä töitä että saahaan se kiinni, kun se on niin ripeä hiirulo. Ja sitten saatiin semmonen ongen tapanen huisku, jota mami meille heiluttelee. Ja ainiin, vielä sekin laaservalolelu, se on ihan mahtava!

 

Joo ja ne kissanminttukalalelut oli myös tosi ihania, niitä oli kaksi kappaletta. Saatiin vaikka mitä ihanaa! Kamalasti lahjoja!

 

Sitten kun availtiin lahjoja, niin (minä, Kalevi) simahdin jo kesken lahjan avauksen. Uolevi jatkoi avausta ja leikkiä.

 

Myö laetetaan kohta tänne myös semmonen meidän agilityvideo, kunhan saadaan se laitettua tuonne nettiin ensin.

 

Ja sitten... Kattiskat. Anteeks kun tuo meijjän mami ei oo saanu sitä teidän kalenteria aikaiseksi. Se tekee sen vielä ennen vuoden vaihtumista, sillä on ollu niin kiire meidän lahjojen ja kaikkien jouluvalmistelujen kanssa, ettei se oo ehtiny oikeen ajatella muuta.

 

Ja Pirsuli, myö ei saatu auki sitä kuvaa... Mutta voidaan myö teillekin semmonen kalenteri vaikka meidän kuvista tehdä, jos valitsette täältä blogista haluamanne kuvat!

 

Oli oikein ihana joulu. Toivottavasti ens joulukin on yhtä mahtava :)

 

Hyvää joulua kaikille vielä!

 

t. Ulle & Kaltsu