Nii, minoon nyt sitten yks vuotta. Toissapäivänä täytin. Juhlittu on eilen ja tännäännii vielä juhlitaan. On taas ollu paljon kaikenlaista herkkua tarjolla. Ihmisille omia ja meille kaloja. Tuo Ulle vaan koko ajan murisee nuitten kalojensa kansa. Vaikka minä kuinka kiltisti söisin kalojani siitä kaukana, se vuan murmattaa omien kalojensa luona syyvvessään. Se on olevinaan niin kova jätkä varmaannii.

 

Sain eilen lahjaks semmosia leluja, joissa on naru piässä ja siitä voipi vetää. Niitä oli kolome siinä paketissa. Huomenna suan vielä semmosen ison hiiren muotosen raapimajutun, kivoja lahjoja on tullunna :)

 

Tänään on meijän blogin vuosipäiväkin, tää täyttää 1 v myöskin. Onnea tällekin :)

 

Sitten yks juttu pittää kertoa. Kun tuohon meijjän verkkoon, joka on tuossa ikkunassa, on tullu semmonen rako, kun myö ollaan sitä revitty eikä ukki oo korjanna vieläkkään. Sitten yks kaunis päivä tuossa viime viikolla, kun myö oltiin nukkumassa ja mami tässä koneella, alko kuulummaan semmosta siipien suhinaa. Myö nostettiin päitämmy ja kerittiin vuan nähä, kun se männöö siitä samasta reijästä ulos mistä sissäännii oli tullu tänne. Lintu! Semmonen lentävä paisti, voittako kuvitella! Lintu! Kyllä otti pattiin kun oes haluttu se suaha kiinni ja nitskata, vuan kun ei niin ei. Mami oli tietysti tyytyväinen että se paisti piäs karkuun. :/

 

Ja eilenkii ulukoiltiin eikä se antana meijän männä mehiläispessee sörkkimmään. Myö ois haluttu nitistee ne ötykät, mutta ei. Kuulemma ne pistää. Ennemmin myö ne ois tapettu, vuan kun ei piästännä niin ei. Siellä ois ollu kamala miärä mehiläisiä, semmosia kivoja pikku suupaloja. Kärpäsiä suahaan kuulemma metättee, vuan ei nuita pistäviä. En ymmärrä millee se mami ajattelloo, kyllä myö kissat tiijjetään mittee tehhään, vai mitä.

 

Tämmöstä. :)