Ka sehän piättykkii jo muanantaena, vuan eepä myö olla jaksettu kirjotella, tae ois myö jaksettu, vuan kun tuo yks ee oo antanna tuas nettiaekoo meelle :/ Mutta myö häivytään tästä nyt syömään, antaa tuon mamin jatkoo tästä :)

 

terv. Ultsu & Kaltsu

 

Noniin... Siis tosiaan kuva-äänestys on päättynyt ja taisipa nyt käydä niin, että äänestyksen voitti kuva numero neljä, eli tämä:

Pojatjatonttulakit Tuossahan sitä onkin jo päästy joulumielelle. Arvelinkin, että tuo mahtaa olla se kuva, joka tuon voittaa. Jouluunkin on enää tosi vähän aikaa. Joulupukillekaan eivät vielä pojat ole kirjoittaneet, mutta kohta, huomenna kirjoittavat. Nyt jo olisivat halunneet, mutta en jaksa odotella tässä koneella niin kauaa. Sen tiedän, että karvahiiret taitaa olla ihan ykkösenä listalla! Ei ole tosiaan nyt kamalasti jaksanut kirjoitella. Koulu vie kaikki voimat ja tuntuu ettei sitä millään jaksa. Välillä on semmoinen olo, että tekee mieli jättää koko leikki kesken, väsyttää ja olen ihan pihalla kaikesta ja ei oikein huvita mikään, onhan nuo kisutkin valittaneet samaa ;) No, vielä se on yritettävä kun on niin alussa ja katsoo sitten että mitä tekee. Harjoiteltiin äsken Uolevin kanssa vähän agilityn tapaista. Tein kirjasta esteitä ja otin makkaraa vähän, jotta antaisin palkinnoksi. Mutta eipä makkara kelvannut, mutta esteet suoritti kuin olisi vanha tekijä tuossa lajissaan jo :) Lahjakas kattihan tuo taitaa olla. Nyt yöpuulle ja sitten huomenna päästän taas pojat asiaan :)