...sitten pojat tulee.

 

Perjantaina pitäisi käydä eläinkaupassa. Olisi tarkoitus että ostaisin hiekka-astian, hiekkaa, ruokaa ja ne valjaat. Jotenkin se on päässyt unohtumaan koko eläinkauppareissu, vasta tänään tajusin että ainiin, sielläkin on käytävä vielä ennen sunnuntaita.

 

Valjaiden kanssa ajattelin, etten ostaisi kun yhdet pentuvaljaat ja totuttaisin vuorotellen. Tämä nyt on vielä harkinnassa, toisaalta voisi kyllä ottaa kahdetkin ja totuttaa kisuja siihen yhtäaikaa, mutta nuo taitavat kuitenkin aika nopsaan kasvaa yli niistä pentuvaljaista että sitten pitäisi heti kuitenkin ostaa jo uudet, ja sitten ostaisin molemmille omat. Pitää nyt vielä katsoa kunhan tuonne eläinkauppaan menen.

 

Lidlistä sain sen raapimapuun. Otin sen laatikosta kämpällä pois, mutta kuinkas ollakaan... Kun siinä oli muitakin tyhjiä laatikoita, joita vapautui tavaroistani kun niitäkin kuskasin asuntoon, tuo raapimapuulaatikko lähti muiden laatikoiden kanssa roskiin samalla vahingossa. Ja siinä laatikon kyljessä olis ollut tuon puun kokoamisohje. Ja minulla ei ainakaan ole minkään näköistä pienintäkään aavistusta että mitenkä tuo pitäisi koota. Hyvähyvä. Pitää huomenna katsoa, kun sisko tulee miehensä kanssa, että jos heistä jompikumpi tajuaisi tuosta jotain. Siinä on jotkut saranamaiset kiinnityssysteemit parissa osassa, en tajua ollenkaan mikä tarkoitus siinä on. Voi hyvää päivää. Toivottavasti tää selviäis. Kyllä vaan saa tyhmyydestään sitten seuraukset, kun hävittää tärkeitä juttuja liian aikaisin :/

 

Mutta tosiaan muutenpa kämppä alkaa olla jotakuinkin asuttavassa kunnossa. Atk-pöytä ja ruokapöytä on kokoamatta vielä ja joitakin tavaroita järjestelemättä. Huomenna siskon kanssa järjestellään ja myöskin tänään olen ollut laittelemassa juttuja paikoilleen. Huonekalut vein isäni kanssa, juoksin kellarikomeron ja asunnon väliä sen sata kertaa kun vein turhia tavaroita kellariin kämpästä tilaa viemästä, petasin sängyn ja etsin sohvatyynyjä vaatehuoneen (joka muuten on kissoista varmaan aika kiva leikkipaikka, en sitten tiedä mitenkä minusta jos siellä vaatteet vetävät hyllyiltä alas ja sotkeevat lankakerät :)) sekamelskasta... Tai no se sekamelska on kuitenkin aika pieni siellä nyt, on siellä jo suurin osa vaatteista ihan siististi mutta pikkuisen kaipaa vielä järjestelyä.

 

Tämmöisiä tällä kertaa. :) Palaillaan.