Myö ei piästy yhteisymmärrykseen siitä, että kumpiko meistä esittelee nää, niin myö ollaan tässä molemmat.

 

Myö nyt halutaan esitellä teille meijän lelukokoelma. Näistä kuvista puuttuu pari huiskua ja hiirtä, mutta suurin osa tässä on:

 

 

Rotanroikaleet

Tässä on meijän rotanroikaleet! Nää isot kivat vedettävät rotat, joilla mami aina meitä leikittää. Nää on ihan mahtavia! Ne liikkuu ja männööt karkuun ja vaikka mitä.

Pikkuhiirulot

Tässä on meijjän pieniä hiiruloita. Tästä nyt puuttuu joitain, kun mami ei saanu niitä kuvaan, kun myö piiloteltiin niitä mikä minnekin. Sängyn alle, pöydän ja hyllyjen taakse ja vaikka minne. Näitä on kiva retuuttaa ja nää kyllä äkkiä hajovaat meijjän käytössä ;)

Palloja

Näilläkin on kiva leikkiä. Tämmösiä kun pyörii monia lattialla, niin on ihan tosi hauskaa! Ja suurin osa meidän palloista kilisee ja kolisee myös. Yksi semmonenkin pomppiva on, joka pomppii niin, että meillä on homma saada se kiinni :)

Narulelut

Nää on Ullen puolivuotislahjoja, mutta myö leikitään näillä molemmat. Tämmösiä kivoja naruleluja.

Lehmäjamato

Tässä sitten on meijjän semmonen kiva vedettävä karvamato ja kissanminttulehmä. Ei tuo lehmä oo kamalasti kyytiä saanu, mutta mato on kyllä kiva retuutettava. Mutta kun tuo mami ei anna meijjän leikkiä nuilla vedettävillä yksinään, kun se väettää jotta myö vielä hajotettaan ne ja niistä seurovaa jottain ikävyyksiä. Pyh!

Laserlelu

Tää on se meijän hauska laaserlelu! Tässä on semmonen kiva valo, mikä menee minne vaan ja sen perässä on oekeen mukava juosta ja kun sen kimppuun yrittää hyökätä, se hävivää jonnekkii saman tien.

Isothiirulot

Tässä on tämmösiä isompia hiiruloita! Nää on kivoja rettuutettavia. Ja ihan uutukaisia vieläpä. Joululahjapaketista suatuja, niin kun monet muuttii näistä lahjoista on.

Hyrrälelu

Ja tämä hyrrä. Tää on meillä jo ollukkii jonnii aikoo. Tää on kiva, ainakin tuosta Kaltsusta. Ja on se meistä molemmista. Yöllä sitä on mukava kolistella ;) Ja tuo karvahiirulo on ihan parasta tuossa! Karvahiiret on ihan ykkösiä aina!

Dinosauruslelu

Tää on se meijän dinosauruslelu, joka roikkuu tuossa vaatehuoneen ovessa, joka on aina kiinni ettei myö päästäs sinne. Mamma aina sannoo, että "Tää ei oo pienten poikien paikka" ja kantaa meijjät sieltä pois. Joskus saahaan siellä leikkiä ja kiipeillä hyllyillä jos mami on valvomassa. Ihan kun meissä jotttain valavomista ois.

Kalatpallot

Ja tässä vielä sitten kuvasarjan lopuks meijjän palloja ja sitten tässä on kaks semmosta kivaa kalalelua. Näitä on kiva heitellä ja saalistella. Ovat muuten aika kestäviä, eivät heleposti hajjoo. Nää on myös lahjapaketista. Tämmöstä :) Myö yritetään se video saaha tänne jossain vaiheessa...