Tuossa äsken mamma tuli tuohon herättämään miut kun nukuin tuossa sen (tai siis no meidän kaikkien yhteisellä) sängyllä ja sano, jotta tännään on karkauspäevä. Aijaa, suakos nyt sitten karata? Minä ainakii aijjon, kerta semmonennii päevä on meelle annettu.

 

Mutta mittees tänne muuta. Ollaan oltu vilikkaeta ja reeppaeta poekia. Hypitään keittiön kaapin päälle. Mamma sano, että se ostaa tuonne semmosen viltin, jossa saahaan nukkua. Ei sitä kuulemma haittaakaan, kun myö siellä ollaan, saahaanpahan olla rauhassa ja omissa oloissamme jos sitä halutaan. Siellä on ihana nukkua. Ja kun se vilttikin tulloo niin sitten ainakii on lämmintäkkii, vaikka on siellä nytkin lämmin mutta vähän kova :) Että alakas vaan lampsia sinne kaappaan ja ostamaan sitä pehmikettä!

 

Sitten myö suatiin yks päevä tällä viikolla semmonen kolmen kilon raksusäkki. Ne on jottain kanaraksuja, jotka on oikeen elläenkaapasta ostettuja ja niissä on enempi ravinteita ja ne on terveellisempiä ja parempia raksuja. Ne onkin ihan mahtavia. Mielellämmy syyvään niitä ja ollaan jo mami suututettu repimällä sitä säkkiä niin että niitä nappuloita tulee sieltä ulos itestään. Mitäs ei oo aina heti, ihan just sillä sekunnilla kuppia täyttämässä kun myö se tyhjennetään. Niin! Ja sitten semmosta kuivattua naudan poskilihaakin saatiin. Se eläinkaupan myyjä oli tarjonnu mamille maistiaista, että tois meille. Ja sehän toi ja se oli hyvvee. Kannattaa teijjännii kamut vaatia palvelijoeltanne jotta tuovat teelle sitä, se on semmosissa pienissä levyissä. Tosi herkkua.

 

Kiipeilypuuta ei vieläkään oo. Ei oo kuulemma löytynä sopivoo. No ei kai sitä löyvvy jos ei tarpeeks eti. Toimintaa siis vaan. Myö tarvitaan kiipeillä! Toivottavasti mami jossain vaiheessa vielä semmosen jostain löytää.

 

Sitten mami haluaa vielä lopuksi esitellä:

 

http://www.elisanet.fi/uolevikalevi

 

Siinä on sen joku koulutyö, jonka se oli tehny. Laitto nettiin ja tuossa se nyt on. Aika oudosti on tehty, ei pien kissa tuommosta ymmärrä. Mikähän palvelijoitten juttu tuo oikeen on?