Myö sitä suatiin eilen viettee oekeeta kollien elämee. Ihan kunnolla. Mami ja ukki teki karjalanpaestia tiällä, myö suatiin siitä lihasta ne jotkut osat, joita nuo orjat ei suostuneet syömään. Ee kyllä ymmärretä, jotta miks. Hyviä olivat. Kelepas meijjän kollien syyvvä.

 

Sitten mami leikitti pitkästä aekoo meitä silleen ihan kunnolla. Ee ollunna mittään semmosta nyhjäystä. Kunnolla viskeltiin karvahiiriä, heiluteltiin huiskoja ja pallot lenteli ympäri tätä meijjän pientä kotia. Ainut mikä jäi puuttummaan oli se, jottei piästy ulos. Tännään piti, mutta ei sitten kuitenkaan... No, ens viikolla sitten.

 

Myö ei tuas tajuta. Ollaan yritetty niitä näyttelykuvia laittoo tänne, mutta tuo vuodatuksen kuvakallerija ee toemi ollenkaan. Ee lissee kuvia plokkiin sieltä. On tosi ärsyttävä homma. Mutta myö jatketaan taistelua, eehän tässä periks sua antoo...

 

Minä en sitten piässynnäkkään sinne Kuopion näyttellyyn, kun kerkis kuulemma männä ilimottautumisaeka ohi, niin se tuo mami sano aenakkii. Kuulemma sitten seuraavan kerran kunhan tulloo tänne lähelle näättely niin se yrittää ilimotella minut. Tuota riäpälettä se ee kuulemma kehtoo sinne viijjä kun sitä pelottaa... Kyllä se minulle uhittelloo ja painimatsiloeta alottaa minun kansa vuan ee uskalla reppana sitten lähtä kun oes isommista asioesta kyse :)

 

Mami sano, että tänä jouluna se kuulemma ostaa meille hyödyllisiä joolulahjoja. Mitä ne sitten on? Onko teillä tietoa, että mitä tuo tarkottaa? Olihan ne viime joolusettii ihan tähellisiä. Suatiin karvahiiriä, palloja, huiskia ja herkkuja... Mikä voes olla parempoo?!

 

Myö ois osallistuttu tuohon Reetin kalenterriin... Vuan en tiijjä tullooko siitä mittään. Ei suaha tuon spammijutun tautta laetettuu plokkiin kommenttiloeta, niin laetettiin sitten viestiä vieraskirjaan. Toevottavasti pystyttäs ilimottautummaan sieltä. Tae sitten sähköpostilla samalla kun lähetettäs kuvat, niin iänestettäs... Oeshan tässä vielä huominen päevä aekoo. Pittää kahtella, onko meellä kuvia jo valamiina, vae pitäskö ottoo. Kaltsusta on aenakkii semmonen pötkötyskuva missä tuo on ihan pötkönä rötköttää selällään ja se on oekeen rento laeskottelukuva. Eeköhän nuita jottaen löötyne ja jos ee tolokullissii löövvy niin sitten myö otettaan uusia. Pentukuvia suattas ehkä olla, jos ne kelepoes?

 

Vuan nyt nujjuumaan tuonne... Kaltsu on keksinä uuvven kivan leekin. Se puottaa tuolta seenältä mamin sängyn siitä yläpuolelta ryijjyä mamin niskaan aena öesin. Minen sitä kehtoo tehhä, yöt on makkoomista varten. Tuo se vuan jaksaa riekkua...