Siitä taitaa olla jo aikaa, kun viimeksi Uolevin kanssa ollaan kuulumisia kerrottu. Ei ole oikein tapahtunut edes mitään kummempaa, tämmöistä samanlaista tavallista arkea ja viikonloppuakin.

 

Kalevia piti käydä eilen katsomassa, mutta eipä sitten menty, kun siellä ei ollut kisujen omistajat kotona :) Mennään sitten ensi viikolla luultavasti. Vähän kyllä mietityttää edelleen tuo Uolevin ja Kalevin sopeutuminen toisiinsa, mutta eiköhän se siitä mene ihan hyvin. Alku tietysti saattaa olla hankalaa, mutta eiköhän ne sopeudu, pitää ainakin toivoa.

 

Harmittaa, kun ei nyt ole mitään kuviakaan tänne lisätä. Eilen oli tosi hauska juttu, josta olisi voinut kuvan ottaa, mutta tietenkään ei ollut kameraa siinä lähettyvillä :( Uolevi nimittäin osaa tanssia! No ihan selvästi. Telkkarista tuli eilen illalla joku ohjelma, jossa oli musiikkia. Se joku tanssihomma, missä ne etsi niitä suomalaisia tanssipareja tai jotain tuommosta, kakkoseltako se tuli. Kissa nousi takajaloilleen, etujalat telkkaritasolla ja alkoi liikkumaan silleen omituisesti :) Siinä se vaan musiikin tahdissa liikuskeli. Harmi, kun en saanut kuvaa siitä. Olis ollut kiva laitella se tännekin muiden kissakamujen nähtäville.

 

Ulkona ollaan käyty valjastelemassa lähes päivittäin. Uolevi kyllä pitää huolen siitä, että se pääsee käymään ulkona. Naukuu ovella ja ikkunalaudalla. Kivahan se on päästä uloskin välillä.

 

Mutta palailen taas, kunhan tulee jotakin uutta. Ei nyt oikein ole mitään tämän kummempia... Kalevia kun pääsis katsomaan, voisi ottaa kuvia ja laittaa niitä tänne. Uolevistakin pitäisi jotain uutta olla. Se on kasvanut kamalan paljon ja painokin on noussut ;) Kohta jo iso kisu. Jotenkin tuntuu että on noin nuoreksi aika isokokoinen.