Nonii. Nyt tiälläkkiin on sitten tuota lunta kunnolla. Eelen sitä sato niin jottee varmasti ulos piästy. Toessa päevänä käätiin pellolla. Mutta ee piästy yhessä, piti männä vuorotellen kun mami käätti meitä yksinnään. Se kun ee meetä yhtä aekoo yksin ota kun myö männään eri suuntiin ja se ee kuulemma voe kahteen paekkaan ratketa yhtä aekoo. Ja miks muuten ee voe? Pitäshän sen voijja kun se on meijän palavelija. Orja.

 

No minä kävin ulukona ensin. Olj se jännä kun semmosta valakosta pehmeetä kylymee märkee olj tassuloehen alla. Minä heettelin sitä lunta ja jahtaelin. Välillä hyppäsin puuta vasten ja kiipesin ylös ja sitten tuas tulin alas. Lumi vuan pöllys ja se ol hauskoo kun sitä sae viskellä miten halus. Kyllä minä tykkäsin lumesta. Piti se välillä naakasta kun ee tiennä jotta minne mänis ja alako tassuloeta kylymämmään pikkusen. Jottii immeispenskat ne huutelj, jotta "Kissa!", lienenkö ollunna sitten niin ihmeellinen niihen mielestä. En tiijjä. Kun tulin sissään, rupesin het nuolemmaan ihteeni puhtaaks siitä lumesta. Siinä olj iso työ. Kaltsu kerto jotta ulukona oli tosi erikoesta ja lunta niin paljon. Sekkiin pesj ihteensä kovasti kun tulj sissään. Kyllä se karkassii rappukäätävvään jo sillon kun mami lähti minnuu viemään ulos. Vuan mami vei sen takasin sissään ja sitä selevästi otti nuppiin se.

 

Vuan toevottavasti mami laskoo meijjät pihalle tuas mahollisimman kiireellä.

 

Niin juu siitä harjasta. Se on semmonen furminator. Aekamoenen se kyllä on. Kaltsu vihhoo sitä ylj kaeken. :)

 

Kaltsulla sitä virtoo riittää. Se olj piilotellu tuonne maton alle palasen siitä joolupukkimukista, jonka se tuossa yks päevä rikko. Kyllä minäkii sillä palasella tykkäsin leekkiä. Vuan mami otti sen poekkeen, kun se on kuulemma vuarallinen. Vuan ee tuo meille aenakkaan mittään pahhoo tehnä, miks lie niin sano.

 

Nyt syömään. Mami osti tännään suikalelihhoo. On se hyvvee. Myökii suahaan pitkästä aekoo ruakoo ruokoo ja vaehtelua, eekä aena sitä pussia missä on niitä ihmeruokia. Sitten mami osti semmosia lohinappeja, ne on semmosia kissan karkkiloeta. Se laettokii ne tuommosseen aktivoentipalloon, tae muutaman niistä, ee kaekkia vaekka minä yritin sannoo. Minä oon kovasti sitä pallukkoo pyöritellynnä ja onhan tuolta jottaen tullukkii jo ulos. On se kun nykysin tässäkii mökissä pittää ruokasa etteen tehä töetä. Ee oo aenakkaan parempaan suuntaan mänössä tämä. Varmaannii pittää kooluttoo tuota orjoo. Ja nytkään se ee anna Kaltsun nukkuu, kun muuten se ee nuku yöllä... Pyh. :/