Nyt ei ole enää hätää kissanpojalla, kaikki on ohi ja hyvin.

 

Lääkäriin mentiin. Tunnusteli hetken ja kissa tärisi sylissä kuin haavanlehti. Ei ole vakavaa. Patti on kudosnestettä, jonka kissa on ilmeisesti saanut riehuessaan ja siinä sitten kolauttanut itsensä johonkin - ja kyllähän nuo kovasti riehuivatkin. Jos patti kasvaa, sitten on soitettava uudelleen, semmoisen neuvon saimme. Mitään toimenpiteitä ei tehdä nyt ainakaan, kun tosiaan ihan "vain pelkkä" kolautus josta on tullut tuo pahkura, joka häviää sitten ajan kanssa. Pieni patti saattaa jäädä mutta se ei kuulemma elämää haittaa. Eikä ottanut edes maksua, kun oli vain pelkkä vilkaisu ja tunnustelu.

 

Silti vähän mietityttää, kun ei ollut meidän ns. luottolääkäri paikalla ja siellä oli joku muu, ihan tuntematon lääkäri. Asiallinen ja tosi ystävällinen kyllä oli mutta kun meillä on se sama lääkäri jonka luona ollaan aina käyty ja johon eniten luotan näissä jutuissa, on vähän outo olo kun yht'äkkiä joku tuntematon alkaa tutkimaan meidän elukkaa. Mutta eiköhän kaikki ole hyvin, kyllä tämäkin lääkäri varmasti tietää, turhaan huolehdin. Varmaankin se meidän lääkäri oli lomalla, en tiedä. Toivottavasti tulee pian töihin, vaikka varmasti on lomansa ansainnutkin :) Hyvä se on välillä lomaakin pitää.

 

Tänään Kalevi hyökkäsi Ullen päälle ja painiottelu alkoi, Ulle oli alakynnessä. Että ei voi kovin kipeä varmaan olla, eikä edes aristanut yhtään pattia, kun lääkäri kokeili.

 

Eli hyvin kaikki ja olen saanut yöuneni takaisin. Poikien ukki sanoi, että kyllähän hän tuon tiesi, ja että turha reissu... Mutta hyvä ettei ollut vakavaa ja oli "turha" reissu, vaikkei se ollut turha, koska todellakin olen sitä mieltä, että tuommoiset patit on hyvä tutkituttaa mahdollisimman ajoissa, että niistä on paremmat mahdollisuudet selvitä. Ja Oivan tapauksesta olen oppinut, että heti vaan lääkäriin kun vähänkin epäilyttää. Ehkä se on joidenkin mielestä liikaa hössöttämistä ja ylireagointia tietyissä tapauksissa mutta minä en lemmikkieni henkeä vaaranna ja piste. Jos vähänkin tuntuu että nyt, niin sillon käyn tarkistamassa että asiat on kunnossa. Sanoipa kuka tahansa mitä tahansa. Minä olen lemmikit ottanut ja niistä myös huolen pidän.

 

Nyt menoksi. Ulle tuli tuijottamaan minua että "Pois siitä ja ruokaa tänne ja heti", eli mentävä on ruokkimaan pojat. Itse jatkan illanviettoa Tartu mikkiin-ohjelman parissa ja messengerissä :) Pojat varmasti palailee asiaan pian! Uolevi hurisee ja tönii... :)