Kiitoksija kaekille onnitteluista! Kohtahan minä oon seittemän kuukautta jo ja mamilla on helmikuussa viides päivä synttärit kanssa :) Ja ullelle tuli täyteen 27. päivä jo kahdeksan kuukautta!

 

Joo, myö ei olla saatu nettiaikaa pitkään aikaan. Ei vaan tuo äetj oo sitä antanna. Hölömö. No kuitennii onpa meillä tässä nyt aika paljon huasteltavoo ja kerrottavoo...

 

Käytiin junareissulla! Se oli aikamoinen kokemus. Käytiin Imatralla (kattiskathan asuu siellä, vai muistetaanko nyt ihan väärin?). Sinne mennessä oli ihan tyhjä vaunu, mitään eikä ketään siellä ollunna, saatiin olla ihan keskenämme. Tulomatkalla sitten oli pari koirulia, mutta muuten oli tyhjä vaunu, no tietysti niitten palavelija oli siellä. Ihan mukavasti mäni, myö nukuttiin tulomatka ja menomatka kateltiin vähän ihmeissämme. Oli se kuitennii kivempaa kun autossa, huomattavasti tasasempi kyyti eikä tuntunut pikku kisuista niin kamalalta.

 

Paitsi tuo Ulle minnuu huvittaa. Kun se on olevinaan niin kova kolli. Mutta itkuhan sille tuli kun juna lähti liikkeelle, rupeskohan vähän pelottamaan? :D No aikansa se siinä nauku mutta rauhottu ja meillä oli kiva matka.

 

Sitten yhtenä päivänä tapeltiin aika rajusti. Tai no leikittiin, mutta mamin mielestä se oli tappelua. Minulta halakes korvakin siinä rytäkässä silleen ihan pikkusen tuosta ihan yhdestä pienestä kohdasta vaan, kun Ulle räppäs siihen. Mutta oon minä jo kostana sille. Vaaniskelen ja hyökkäilen ja puren sen häntään :) Eiköhän tuo korva tuosta parane, vaikka tuli siitä vähän verta.

 

Eikä olla ulkonakaan hetkeen käyty. Ja missähän se meijjän raapima/kiipeilypuu viipyy? Ei tuo mamma oo saanu sitäkään aikaan. Mutta jospa se sais vielä.

 

Nyt myö lähetään maate ja toivotettaan kaikille kamuille hyvvee loppuviikkoa!