Viimein!

 

Noniin. Myö ollaan tässä yhessä kirjottelemassa, molemmat kisut. Ensinnäkkiin myö ihan kaikista ensimmäisimpänä toivottas, että meillä ja meijjän kavereilla ois hyvä ja rauhallinen, turvallinen ja onnistunu joulu. Sitten seuraavana myö toevottaan, jotta meijjän kaikki ystävät ja kaverit ja kaikki sais niitä lahjoja, mittee ne on halunneetkin. Näitä myö kaikista eniten toivottas. Totteutathan nää toiveet?

 

No sitten myö siirrytäänkin niihin toiveisiin, joita myö toki haluttas itellekkiin ja ois parempi kyllä nääkin toteuttaa. Elikkä ihan ensiksikiin rauhallinen joulu ja ettei mittään ikäviä asioita tapahu. Ja sitten se lahjapuoli. No paljon herkkuja myö toivottaan. Kalaa ja ehkäpä siivuja joulukinkustakin. Ja sitten... Ne karvahiiret. Niitä tuot ja joutuin! Niitä meijän on pakko suaha, että männöö ens vuossii paremmin, kun on niitä karvahiiriä. Ne on meiän mielestä ihan parhaeta juttuja! No sitten tietysti myös kaikenlaisia muitakin kivoja leluja; palloja, huiskuja ja vaikka mitä, ihan kaikkea mitä ikinä keksitkään! Ja ne herkut myös on tosi tärkeitä. Ja onhan meillä ja muillakkiin ilon täyteinen joulu ja saadaanhan kaikki pittee hauskoo?

 

Eipä meillä nyt muita toiveita tässä ookkaan, mutta johan sitä on tässäkkiin. Myö lähetään huomenna ukin luokse joulua viettämään mamin kansa ja luultavastikkii keskiviikkona tullaan takasin.

 

Myöpä toevotettaannii nyt ihan näen savoks jokkaeselle joka tätä plokkii lukkoo, jotta hirmusen hyvvee ja raahallista joolua, ihan kaekille! Ja vaekka ee lukiskaan, niin siltikkii nämä samat sanat kaekille. Myö pallaellaan tänne lokistanijjaan varmasti jo ennen keskiviikkoa, jos meillä oes hyviä joolukuvia ja varmaan aenakkii kivvoo kerrottavvoo löötyy.

 

Siihen asti, heeppa ja hyvvee joolua!