No meellä se olikii aeka hauska iltapäevä tännään, kun äetj tulj kottiin. Kyllä sitä tulj hypittyy ja paenittuu aeka paljon. Tässäpä on vähän kuvvii, nehän kertoo enemmän kun tuhat sannoo! :)

 

 

Kaltsulattialla No kaet se on minunnii sitten kuvvaakseen osallistuttava, ee oes yhtään huvittanna enkä oes millään jaksanna posseerata... No pakkohan se sitten lopulta olj suostua!

Pojatpainiikopassa Arvatkees kaverit mitteekä?! Äetj suihkuttelj meejän pehkuun kissanminttusuihketta. No myö sitten tapeltiin, jotta kumpiko siinä suapi olla sen ihanassa tuoksussa ja kiehnäätyä siihen, ja kumpiko kalappii poekkeen. Ee oekeen piästy yhteesymmärrykseen. Molemmat tykätään tuosta niin kaaheen paljon.

Ulleagility No minä niin innoessanj oon ja nyt jo kuvataan... On tää kyllä niin mukavoo, voes vuan tuo äetj jo hommata paremmat esteet minulle, en minä tuommosia kirjoesta väkerrettyjä ennee halluu, oonhan kuitennii kohta jo ammattilaenen tuossa hommassa!!!!!!!!

Kaltsusohvalla Ja minä kun oesin halunna yrittee käävvä unille tähän kun niin paljon juoksuttivat ja leekittivät, vuan enpä minä sitten käynäkkään... Ja heti jo kuvvoovat :) No eepä tuo tahtia haettoo.

Miejakollit Tässä äetj otti meejät väkisin sylliin kesken riehumisleekin ja pakotti kuvvaan kerrannii hänen kansa... Meellä oes ollu hyvät leekit kesken, vuan ee...

Uolevikuusenalla Tää on hauska puu! Vuan oottakeehan kun huomenna koristellaan niin on oksat ja koristeet poes! :D Ja tästä kuusen jalasta on kiva juuva vettä...

Pojatjapeti Tässä myö vuan oleskellaan... :)

Kaltsuagility Minäkii innostuin agilitystä, vaekka taetaa se tuo Ulle olla siinä lahjakkaampi aenakkii toestaseks, pittää myöntee. Vuan kyllä minäkii vielä opin ja minusta tulloo koko kaapungin tae varmaan koko muan parhaeta agilitykolliloeta!!

UoleviJaKalevi-yhteiskuva Onnistuvatpahan roestikkaat viimeennii! Laettovat meejät etteiseen ja siellä pienessä tilassa ottivat kuvan, jotta pysytään paekallaan. Tarvihtoovat kuulemma kotisivuloeta varten. No ee tuo niin paha ollunna ees... Mänhän tuo muutama sekuntti tuolleesannii.


Myö kirjotettaan pukile huomenna, kun myö tiijjetään jotta se lukkoo tätä kuitennii aennae tätä meejän plokkii, niin kyllä se kerkijää lahjat tuuva. Nyt myö lähetään muata. Pallaellaan!