Laittakaahan kaikki kissojen ystävät, omistajat ja kaikki kenellä on kissaystäviä, suosikkeihinne tällainen osoite:

 

http://terrieri.net/kauppa/index.php?main_page=index&cPath=39_45

 

Minä olen jo joulutunnelmissa, kun syksy alkaa tulla ja pikkuhiljaa alkaa joulun odotus. Niinpä kokosin kisuille tuolta nettikaupasta paketin, johon keräsin kaikki semmoiset lelut, jotka olivat minusta kaikista ihanimpia. Tulivat maksamaan aika kivasti, melkein 100 euroa, mutta kyllähän sitä jouluna pitää kisuillekin lahjoja olla + tietysti kaikki ihanat herkut :)

 

Mutta enpäs kerrokkaan, että mitä tuolta kokosin joululahjapakettiin. Se jääköön yllätykseksi. Jos vaan nuo tuotteet ovat tuolla vielä joulun alla, niin tilaan ne kisuille todellakin. Siinä marraskuun lopulla ehkä, että varmasti ehtivät tulla. En kyllä katsonut toimitusaikaa, se pitänee vielä tarkistaa. Kerrotaan sitten Kalevin ja Uolevin kanssa joulun jälkeen, kunhan on paketti avattu, että mitä se sisälsi. Vain minä tiedän.

 

Ja nyt jos sukulaiset tai tutut haluaa, voivat osallistua tuohon. Eli jos joku haluaa ostaa meidän kisuille lahjaa, niin voi osallistua tosiaan tähän pakettiin, tästä saadaan yhdessä ihana ja onnistunut lahja pienille termiiteille :)

 

Ihana on kyllä katsella netistä kaikenlaisia kissojen leluja, paitsi että niistä tulee heti himo ostaa ja sitten ei malttaisi olla tilaamatta... Mutta kyllä tuo lasku oli nyt niin suuri, ettei opiskelijan tuloilla ihan "normaaleina" arkipäivinä tai sunnuntainakaan ostella tuommoisia lahjuksia. Joulu on eri juttu. Pitänee alkaa siis säästämään. Joulu on ihanaa aikaa! :)

 

Ihanaa joulunodotusta kaikille! :D Joulun tunnelmissa jatketaan. Palailen taas, kunhan tulee lisää juttuja.

 

Kuvien saanti pitkittyy. Sähköposti temppuilee eikä olla saatu kuvia tulemaan. Ja kameralta ei minun koneelle niitä suoraan saa, kun joku ohjelma puuttuu :( Mutta yritetään...

 

Ja tuosta joulusta vielä tuli mieleen... Että jos joku tietää, niin kertokoon, mistä voisi saada kissoille tonttuhattuja :) Uolevi-tonttu ja Kalevitonttukin kaipailee vinkkejä.