Myö ollaan taas löydetty tuolta mamin kaapista uusia mukavia leluja. Ne on tuas semmosia, mitä kissa ei vois ikinä syyvvä, mutta ihmisten suuhun nuo taitaa maistua hyvinnii. Nimittäin spagettia. Niillä on kiva leikkiä, ne luikerteloo ja kiemurteloo niin kivasti. Myö kun osataan jo avata keittiön yläkaapitkin, tai minä ainakii ossoon. Sitten siellä vuan tassu oikeeseen pussiin, pieni nytkähtävä liike ja kas vuan, pussi on pöyvvällä ja ne spagetit pitkin poikin pöytiä, lattioita ja lavuaaria. Meillä on hauskaa ja mami on helisemässä. Mutta minkäs myö sille mahetaan, kun ollaan niin viksuja. Mitäs ei laita nuita tuommosia niin sanottuja ruokia parempaan talteen. Jiäkuappiin myö ei olla vielä piästy, muut kuapit suahaan keittiöstä kyllä auki. Mami laittaa ne kiinni jollain narulla aina, mutta kyllä myö silti saahaan tassut sinne kaappiin, on niistä pienistä tassuista hyötyä.

 

Perjantaina myö suatiin herkkuja ja pari uutta lelua, kun tiällä päin on aukastu uusi eläinkauppa ja mami kävi siellä. Suatiin semmonen hauska pallo, joka männöö toiseen suuntaan aina, kun sitä johonkin suuntaan tyrkkää pyörimään. Sitten semmonen hiiri, joka roikkuu meijjän kuapin ovessa, kun myö tassulla sitä heilautellaan niin se vikisee, ihan kun oikea hiirulo! Harmi vaan ettei sitä voi syyvvä, siitä ei paistia sua, muuten se on ihan täydellinen hiiri. Herkkuja saatiin semmosia hyviä naudanliha tikkuja, ne on ihan nameja! Sitten semmosia kalkkuna sydämen muotosia nappeja, joista Ulle ei tykkää, mutta minäpä suan ne kaikki sitten! Ne on minusta mahtavia! Sitten semmosia sydämen muotosia lohi, juusto- ja kananappuloita, nekin on ihan mahtavia, niitäkin myö syyvään ihan hulluina! Saa mami mennä kyllä ens viikolla kiireellä kauppaan taas ostamaan niitä, kunhan nuo entiset loppuu. On niitä vielä vähän pussien pohjilla :)

 

Ja tännään minä yllätin mamin. Nimittäin kehräsin mummille. Mänin keittiön tiskipöyvvälle kahtelemaan että mittee se tekköö ja kehräsin ihan täysillä kun se lopetti hommat. Kehräsin mamin sylissä ennen sitä mutta sitten aattelin, että pittäähän sitä mummillekkiin hurista nyt ihan ensimmäistä kertoo. Mummi toi meille tonnikallookii ja anto sen kansa kanaraksuja. Oon minä joskus vahingossa Anni-tätillekkii hurissu, mutta se oli semmonen tokkurahurina, kun minut herätettiin uniltani niin sitten aloin hurisemaan. Ja mamihan siinä minnuu enimmäkseen sillon silitteli. Mutta kyllä minä pikkuhilijoo alan hurista muillekkii ehkä, sua nyt nähä mitenkä ne immeiset ossoo olla.

 

Tuossa mami kahtoo tuota Tanssii tähtien kanssa ohjelmoo Ullen kansa. Minä oon meenannu jotta jos tanssiks itekkiin pistäsin. Heräsin äsken ja nyt ois virkeä olo. On se aika tylsee yksinään kyllä, taitaa jiähä välliin. Jos ois joku nätti kissaneiti niin kyllä minä mielellään tanssittasin ;)