Nonniin, se arki tuas on koittana, vaekka nyt tuli onneks viikonloppu tuas. Oli se outoa, kun tuo äetj olj kolome päevee tuas siellä koolussa pitkästä aekoo ja myö oltiin yksin tiällä. Mutta on se ihan mukava näinnii välillä.

 

Eipä meille oo juur mittään tapahtunna. Video ois ja kuvia, kunhan tuo mami ne sieltä kännykästään saes ulos, kuulemma myö ei suaha siihen koskea. Ja pyh. Jos myö saahaan niin varmasti se tassuihin otetaan!

 

Miun patti on pienentyny. Eikä sitä aristakkaan ennää oikeestaan ollenkaan. Mutta vielä se on tuossa, toivottavasti lähtöö äkkiä poes.

 

En muista onko Ulle kertonu, tai kukkaan muu meistä. Mutta yks ilta kun tuo äetj oli suihkussa, se oli siellä aika pitkään... Niin Ullelle tuli kamala hätä. Se alako naukummaan kamalasti. No äetj sitten tietysti säekähti ja tuli heti kahtomaan, että mikä tiällä on hätänä... No ei mikkään. Ulle mäni heti sitä puskemaan ja kehräs kauheesti. Hätähän sille tuli. Vaikka se on olevinaan niin iso poika niin iso poika että... Tännäänkin aamulla kun se meni taas joulukuusen nauhoja repimään, joka muuten vietiin tänään pois :( ja se on ollu meijjän suuri ilo, mummi sano sille napakasti, että "Uolevi, ei, pois sieltä". No tulihan se, mutta laitto päänsä alas ja kahto kulumiensa alta että "Minnuuhan et muuten komentele!"... Että siinä on meijjän iso poika. Kuitennii tulloo mammasta hätä kun se on vähännii pitempään pois. Eikä ees ite uskaltanu männä kahtomaan, että mitä on tapahtuna, kun pelekevvää vettä niin kamalasti. Minäpä en pelekee yhtään. Onhan se vähän inhottavoo, mutta kyllä minä annan pestä ihteni. Se on ihan kivakin..

 

Minäpä oon äitin poika. Tänäkii uamuna neljän jäläkeen mänin herättämään sen, puskin ja kehräsin kamalasti. Äetj vieläkii ihmettellöö, että miks minä en muille kehree. Heti ruppeen kehreemään kun vieraat (tai sitten ei niin vieraatkaan vaan paljon tutummatkin, mutta silti vieraat) lähtööt poekkeen. Mutta en minä vuan hurise muille kun Ullelle ja mamille.

 

No eipä nyt mitään tään kummempia oo ennee. Hyvvee ja onnellista uuttavuotta kaikille meijjän kamuille!

 

Jyväskylän näyttely muuten tais jiähä välliin.. Mutta kai sitten huhtikuussa Helsinkiin. Jos kuka haluvaa, niin voipi auttoo meitä tuossa lomakkeen täyttämisessä!