Olin taas eilen mökillä ja tänään tulin pois. Ei varmaan ole vaikea arvata missä kävin samalla reissulla taas käppäilemässä :D

 

Siellä oli minun Oiva, makoili heinien päällä. Ei edes pelännyt yhtään, kun syliin otin. En sitten tiedä, muistiko minut muutaman päivän takaa, vai mikä oli.

 

Mutta nyt onkin sitten minulla päätös. Kun siellä oli semmoinen ihana, musta ja pörröinen kissanpentu, joka oli tyttö. Oli tosi ihana, tekisi ihan mieli ottaa.. Mutta kun suunnittelin että otan pojat. Ja nimet ja kaikki on jo keksitty. En nyt muista, oliko se tyttö jo varattu, mutta jos ei ollut, niin mieli tekisi ottaa. Oli kyllä Oivan lisäksi toinenkin mustavalkoinen poika, jonka ajattelin että voisi ottaa, hän olisi sitten se toinen, Uolevi. Mutta se tyttö oli myös suloinen... Jos se oli kuitenkin varattu, niin eihän siitä ottamisesta sitten tule mitään, mutta jos ei, niin joudun parin viikon päästä melkoiseen tilanteeseen, kun pitäisi vaan osata päättää. Vai otanko kolme kissaa? :D Ehkä en, kun on niin pieni asunto ja muutenkin olen jo varautunut kahteen kisuun... Helpottais päätöksen tekoa kovasti, jos tyttö olis varattu, mutta sitten taas toisaalta kuitenkin harmittaisi. Ehkä kuitenkin otan ne mustavalkoiset pojat. Ne eivät ole kylläkään samasta pentueesta, mutta yhdessä leikkineet koko ajan, kun ovat eläneet, että voisin kuvitella että pärjäävät ja omistajakin sanoi että kyllä ne pärjäisivät. Ovat kyllä aika saman näköisiä, että jos ei tarkkaan katso ja varsinkin nyt pentuna, niitä on hankala sitten erottaa kumpi on Oiva ja kumpi Uolevi. Oli myös yksi harmaa vaihtoehto, sitäkin pitää vielä harkita. Mutta noin parin viikon päästä on valinta tehtävä.

 

Oli syntynyt kolme viikkoa sitten uudet pennut. Niitä ei päästy katsomaan, niiden emo on sen verran arka, ettei päästä lähelle muita kun omistajansa :) En sitten halunnut mennä häiritsemään ja pelästyttämään pieniä, vaikka olis ollut kiva nähdä nekin. Ehkäpä sitten käyn katsomassa, kunhan kasvavat enempi, eivätkä ole enää koko aikaa emon kanssa, ettei pelästy jos sinne joku vieras menee...

 

Huomenna siis yritys mennä Lidlistä ostamaan se raapimapuu ja tunneli, toivottavasti ne tarjoukset on silloin :) Yritän saada kuviakin tänne laiteltua niistä jossakin vaiheessa. Kisuistakaan ei kuvia vielä ole, kun en muistanut kameraa mukaan ottaa. Mutta viimeistään parin viikon päästä sitten uusista tulokkaista laittelen kuvaa tänne teillekin näkyviin.