En ole päivitellyt hetkeen, ei oikein ole ollut mitään päiviteltävää, tätä samaa aika pitkälti. Kuvia en ole (anteeksi huolimattomuuteni ja laiskuuteni) saanut otettua vielä raapimapuista. Enkä myöskään kisuista, kun en ole heitä käynyt nyt katsomassa viime blogitukseni jälkeen. Mutta raapimapuu ja tunneli on nyt uudella kämpällä, niin kuin myös suurin osa muistakin tavaroistani. En ole ehtinyt / muistanut niitä kuvailla, lupaan kuitenkin että viimeistään silloin otan niistä kuvat ja laitan tänne, kun laitan pojistakin :)

 

Myöskin minun kaikki CD-levyt on siellä kämpillä, täällä ei ole mitään, sama koskee myös videoita. Yksi levy ja dvd vain on, Nerdeen Walls Around-levy (joka on aivan mahtavan ihana!) ja Kumman Kaa-dvd. Muut on kämpillä... Videot, levyt, dvd:t ja kaikki.. Mutta pitää vielä jaksaa noin viisi päivää, sitten pääsen muuttamaan kokonaan. Tavaroita olen jo vienyt; vaatteita, näitä levyjä ja muita mukavuuksia... ruokapöytäkin on jo, astioita, pöytäliinoja + lakanoita ja sen semmoista.. Sängyn ja sohvan pitäisi tulla viimeistään keskiviikkona.

 

Ja mikä parasta, rakkaitten poikien tuloon on tasan viikko! sitten on Oiva ja Uolevi kanssa täällä. Ihana asia.

 

Ainoa paha juttu on se, että Elisalta kun otettiin nettiliittymä, se voi viedä noin kolme viikkoa. Soneraltakin kysyttiin, kuusi viikkoa voi viedä joten päädyin Elisaan. No, pitää sitten käydä täällä kotona päivittelemässä blogia ja muutenkin netissä ja laittelemassa kuvia :) Vähän vain häiritsee tuo netittömyys, mutta ehkä sen kestää, onhan minulla kisut kaverina ja niitä pitääkin yrittää viihdyttää mahdollisimman hyvin :)

 

Tämmöistä tänne. Palailen taas, viimeistään kunhan kisut on kotona, mutta varmastikin jo aieminkin. =)