Nyt myö piästiin viimein tännään käymään ulukona. Mamma kun otti valjaat naulakosta, ja laetto ne meille, niin minnuu rupes ihan kehrimystyttämään, kun oli niin ihanaa päästä ulos. Painelin häntä ja korvat pystyssä innokkaana rappuun ja sieltä sitten portaita alas kiireellä ulos... Mutta arvatkees mitä? Eepä se ollukkaan niin herkkua, siellä nimittäin sato vettä! Ja ee kun jarru pohjaan molemmille jottee liikuta minnekkään. No joku aika oltiin pihalla ja tultiin sitten sissään, kun oli niin ikävä ilma. Jospa seuraavalla kerralla oes mukavempi sää niin voitas ulukoilla paremmin.

 

Muutenpa myö ollaankin vuan laiskoteltu tää päivä. Mami on huomisenkii kotona meijjän kansa. Meillä on raksutkii loppu, tuossa iltasella tännään viimeset syötiin. Huomenna kuulemma suahaan kaapasta niitä lissee. Mummi kävi ja anto tonnikalloo ja se olikii hyvvee. Ei vaan kovin paljoa saatu.

 

Kaltsu paralla on kohta se sama leekkaus joka minullakkii oli sillon ennen joolua. Hah, ei sekään piäse siitä luistamaan :D

 

Nyt myö lähetään makkoomaan ja piästetään tuo mamma tähän, kun sillä on kuulemma tässä jottaen tekemistä vielä. Hyvvee yötä kaekille!