No johan on! Ei oo mami tuolta punkan pohjalta sen vertaa, että ois päästäny meijjät tähän. Tai jos se ei oo punkassa niin sitten se on ite tässä ja myö suahaan vaan katella sivulta. Eipä sillä, kyllähän myö itekin osattas tulla tähän, mutta tuo suuttuu jos tullaan omin luvin.

 

Minulla oli viime tiistaina synttärit ja täytin jo yhden vuoden! Oon jo iso kisu. Lahjojakin sain ihan kivasti. Mamilta semmosen pallon, johon laitetaan nameja, sitten sitä pyöritellään ja sieltä tippuu niitä nameja välillä. Mutta eipä minnuu oo pahemmin kiinnostanna tuommonen turhanpäivänen pallo, sua ne herkut helepomminnii... Sitten sain tätiltä kaks katkarapulohiateriaa, joista toisen mami anto tuolle rääpäleelle. Voi olla varma, että kunhan tuon synttärit koittaa niin minäkii syön sen ruuat, mitä se on lahjaks saanu. Söi se minun "isotätiltä" saamat raksutkin osittain. Mamilta sain myös kaikenlaisia kisunamuja ja pihvitikkuja. Niitäkin tuo on rohmunnu, mutta on niitä minullekkii jiänä. Mummi toi kaloja. Ukki ei tuonu mittään. Anni-tätikin kävi syömässä ja onnittelemassa minnuu.

 

Pikkusen sillon maanantaina ärsytti, kun mami koko ajan lääppi minnuu ja leperteli, että "Noniin, huomenna on pikku öllellä synttärit... voi miten kiva, kun tässä on synttärisankari". No joo joo. Tiesinhän minä sen, eiköön tuon ois voinunna vähemmälläkkii hössötyksellä muistoo.

Kalojakin suatiin syyvvä ihan kamalasti.

 

Mami oli leipona ihmisvieraille (ei niitä kissavieraita käynäkään) täytekakun mansikoilla, banaanilla ja kermalla, suklaakuivakakun, piirakoita ja munavoita, omenaviinereitä, pitsaa, sitten se oli ostanu omenalastuja, irtokarkkia, sipsejä ja oli tehny jotain tikkuja joissa oli juustoa, kurkkua ja lihapullia. Niitä ne sitten söi ja hörppi kahvia. Oli niistä ihmistenkin eväistä osa ihan syötävän näkösiä ;)

 

 



Laitetaan kuvat vähän myöhemmin, kun tää homma temppuiloopi. Yritämme laitella pian!