Viimein tuo mami anto meille nettiaikoo. Ei kuulemma oo kerennä, pyh, ite tässä vuan istuu ja kun myö yritetään tulla, se häätää vaan sivummalle. Eli koulutusta vaan lisää.

 

Mutta nyt kamut, meijjän elämä on ihan kamaloo!!!!!!!!! Siis ihan uskomatonta! Ei tää voi olla tottakaan, siis mami on ihan seonnut ja sillä on pää vinksahtanna ihan täysin!

 

No ensinnäkkii aatelkee. Se on laittanna meijjät laihutuskuurille! Sen ja muutaman muunnii mielestä myö ollaan lihottu kamalasti! Siis myö ollaan kuulemma ihan pullukoita läskistynneitä kolleja! Ollaanko?! Ollaanko?! Nyt se on vähentännä meijjän herkkuja ja muutennii siännöllisemmät ruokailuajat järjestellynnä ja eikä tulekkaan ruokoo niin paljon kun ennen! Täähän on ihan hullua! Ei myö voijja käsittee, mikä juttu tää on. Eihän kolli oo raavas ja kommee, jos sillä ei oo kun luut ja nahka! Siis ihan tosissaan, eihän tää oo ennee tervettä!

 

Myö pyyvvetään teiltä kamut, että tehkee vaikka joku adressi, jossa vuajitta jotta mami luopus näistä kaikista sairaista ajatuksistaan, että meillä ois parempi! Tässä tulloo se toinen:

 

Mami on ottamassa kesällä tänne jonkun piskin hoitoon! Se puhhuu, että voivoivoivoi miten sulonen koiruli, miten ne on ihania. Myö ihanat sille näytettään. Siis aatelkaa, semmonen väärärotunen rutale tulloo meijjän revviirille! Kuulemma halluu ottoo sen hoitoon ennen kun sitten se "oma koiruli" tulloo! Täähän ei tälleen mäne. Ei! Nyt meijjän on yhessä otettava kaikki kynnet ja hampaat esille, lopetettava hurinat ja tehtävä jottain, sähistään ja pörhistellään. Auttakee työ meitä, kun ei nuo väärät olennot tajjuu mittään! :/

 

Vappu meni ihan kivasti muuten, mami ja meijjän täti siivos tiällä. Ja sitten eilen ja tännään käytiin ulukonakii ja siellä oli mukavoo kanssa. Mami heitteli käpyjä meille, juostiin niitten perässä, kateltiin lintuja ja jahattiin kimalaisia ja kevätkäkätys oli ihan mieletöntä. Oli se ihana kun oli niin lämminnii.

 

Että tämmöstä. Toevottavasti kaikilla kamuilla oli hauska vappu. :) Ja toivottavasti saitta vetää serppentiinit alas ripustuksistaan, mami ei niitä meille laittana vaikka kovasti puhu!

 

Niin ja yks ilmapallo oli kanssa. Semmonen mikä meni kattoon ja siitä roikku naru ja mie (Kaltseli) menin sohvalle ja siitä yritin hyppiä kattoon että saisin siitä narusta kiinni kun se heilu, mutta aina mätkähin alas :(

 

Nyt myö lähetään nukkumaan. Huomenna tuo orja tuas lähtöö sinne kouluunsa ja myö suahaan olla rauhassa kotona.

 

Ainiin vielä, myö kun oltiin tännään mänössä ulos, niin rappukäytävässä säikähettiin kun siellä tuli alaovesta semmoset ambulanssimiehet jonkun ihmeellisen hökötyksen kanssa sisään ja sitten mami kisko ja nosteli meitä pois tieltä, kun niillä oli kuulemma kiire yläkertaan. Myö pelättiin, ja se ambulanssi siellä oven eessä oli kamalan iso ja siinä oli isot ovet. Hui! :(