Jaahah, jaahah...

 

Jotta mitenkähän tämän nyt selittäs. Eipä tässä varmaan selityksiä tarvita. Ei myö tiijjetä, miks tää loki jäi tälleensä väälle kirjottelulle ja sitten katos ihan kokonaan vallan. Myö niin masennuttiin, kun ee suatu niitä kuvia tänne laetettua. Eekä tuo toemi vieläkkään. Ja html-kooditkkaan ee lissäänny. Valittaa, jotta meillä on joku ponnahusikkunoettenesto-ohjelma piällä ja siks ee voijja hyödyntee tuota työkalluu. Ja myöhän ollaan otettu se ikkuna poekkeen. Liekkö joku virustentorjuntajuttu jolle ee maheta myö pienet isot kollit mittään?

 

Kuvia oes paljon ja uusia. Pitänöön varmaannii tehä semmonen erilaenen kuvaloki jonnekkiin, ja sitten laetella linkkiä kun on uusia kuvia tarjolla. Videottii pittää toista kautta laitella. Jaksanoonko sitä kukkaan sitten erikseen kahtella jatkuvaan?

 

Ja niin se kamut kesä vuan tulla tupsahti tännekkiin. Ollaan jo kahesti piästy mökille, toisen kerran pariks ja toisella kertoo jopa kolomeks päivee. Hiiruloita ollaan tapettu ja syöty ja puissa juostu ja kiipeilty. Kyllä se kuulkee on raavaan kollin elämee se. Ja kottiin tullessa ollaan niin rätti ja poekki jottei jaksa etes ruokoo kurnuta ennen kun ollaan suatu nukkua piiiitkät unet. Vaan on kyllä parasta mitä tämmönen kollipoika tietää.

 

Tiällä kotonakii ollaan narussa ulukoiltu, mutta ei se oo sama asia. Ei piästä ite kuleksimmaan missään. Tuossa kevättalavellahan myö karkailtiin kovastikkiin tuonne rappukäytävvään, jotta mami tajus viijjä meijjät pihalle kunnolla narussa kun niin pitkään oltiin sisällä. Kuulemma liian kylymä oli, vaan sitähän varten meillä on turkki! Eikö se sitä tajunna.

 

Ja tuo hyönteistennii jahtoominen on mukavoo puuhaa. Sitä onneks voi sillontällön harrastaa tiällä kaupungissakkii niin se lievittää tuota saalistusviettiä kun se pahimmilleen isköö. On se tää kesä mielenkiintosta aikoo.

 

En nyt tiijjä mittee tähän muuta kirjottas. Tää nyt on vähän tämmönen pikapostaus kun ei olla aikoihin kirjooteltu ja en tiijjä mittee kertos. Tassujen pittää vähän totutella tähän tuas. Mutta jos orja antaa nettiaikoo, niin yritettään suaha joku ploki niille kuville ja videoille niin saisitta sitten nähhä uusia kuvia. Tylseehän se on lukkee pelekkee tekstiä kaekista juttuloesta ja mittään todisteita ei oo esimerkiks hiirisaaliista tai muista...

 

Nyt unille. Viikonloppuna piästään mökille ja sitten ei ehi nukkua. Pittää tää arki nyt ladata mahollisimman paljon virtoo jotta jaksaa siellä telemiä, ei siellä paljon ehi nukkua :)