No taetaa tuo äetj olla jo parempaan päen. No en tiijä, mutta tuolla se kyllä petissä vielä makovaa ja jottaen liäkkeitä syöp jotta jaksas meejän kanssa ees vähän leekkii ja huastella.

 

Mutta nyt se on ihan tosissaan tuomassa sitä viärärotusta elukkoo tänne meijjän revviirille. Se huasto jostaen sekarotusesta erirotusesta koerrasta. Suatta uskoo jotta minä siltä otan kyllä silimät irti jos se tänne tulloo. Ee kuulemma ihan vielä, vuan jossakin vaeheessa se tulloo, se on kuulemma varmoo. Monet on tuolle sanoneet, jotta ee ottas, vuan ee se kuuntele kettään. Äetj on piättänä jotta se tulloo niin se kansa tulloo ja siinä ee kuulemma oo kellään mittään sanomista, ee ees meellä. Eekä se kuulemma ennee halluukkaan kuulla immeesten vastalaaseita kun se on niitä jo niin paljon kuullunna, sitä ärsyttää semmoset. Vuan myö kyllä ihan varmaan niitä vastalaaseita vielä kerrotaan! Tännehän ee mittään viärärotusia tarvita. Johan meellä on se yks viärärotunen isompi elukka, vuan siitäpä ee oo ollu meelle mittään vaevoo kun se ee tiällä asu eekä sitä kerrostalossa voeskaan pittee. Nimittäin hevonen. Ja oes meelle yks paestilintukii, joka assuu ukin luona. Sitäkään äetj ee tänne tuo, jottei myö sitä syyvvä. Ei myö kyllä voija tajuta, jotta mitenkä nuo äetjn mielestä voep olla niin ihania ja sulosia nuo muut elukat. Myöhän kissat ollaan parraeta. Vuan kun ee sen piätä kiännä kirveelläkkään. Kukkaan ee voe sille tulla sanomaan, jotta ee saes ottoo tae jottee kannata, kun sillä männöö hermot het. Kyllä myö se ymmärrettään jos se ärsyttää, jotta ulukopuoliset immeeset asioehin puuttuut, vuan tähän suavat puuttuukkii. Koeroohan meelle ee tule!

 

Ukki unohti tuuva lihat, vuan myö vuajittiin jotta äetj soettaa mummille, jotta tuop ja sehän toe ja ai että kun olj hyvvee.

 

Onneks äetj on meejän kansa huomispäevän kotona :)

 

terv. Ülle & Kalle