Tiällä sitä tuas jaksetaan koheltoo ja männä toohottoo niin jottee perässä tämmönen raahallinen poekakisu pysy. Pittää sannoo jotta tuo Kalevi on kyllä aekamoenen kolli. En minä sammaan pystys.

 

Tuo orja tuossa (itelleen!!) teki jottaen ruokoo viikolla. Olj leekkoomassa makkaroeta ja melekeen jo suana loppuun sen homman, kun sitten tuo Kaltsu tulloo ja nappoo makkaranpätkän käsistä. Viep sen ja lähtöö juoksemmaan karkuun sen sualiinsa kansa. Jottaen ne tuossa ravasivat ympäri kämppee, orja ja Kale. Vuan olpa se niin viksu kolli jotta tajus männä telekkarin, pöyvän, sängyn ja tuolien alle karkuun ja murahteli vuan kun orja yritti napata ruokoo poes. Ee suana ja Kale sitten sai syyvväkseen. Ee orja jaksana konttaella sängyn alla. Mitäs tuommosia herkkuja syöp ja meijjät jättää iliman. No suatiin myö viime viikonloppuna suikalelihhoo ja kermaviiliä, vuan niinpä tuo söe itekkii jottaen. Nyttennii sillä oes lohta jiäkuapissa ja myö ee suatu etes muikkuja.

 

Sitten tuossa joku aeka sitten olj orja rentootumassa ja sillä tuossa pöyvällä iso lasi missä ol jottaen kamalan väristä ja näköstä ja varmaan makustakkii juomoo. Semmosta ihan kun siihen oes jottaen viljoo sekotettu. Kaekkee ne nuo immeeset juopivat. Kaltsu halus maestoo jotta mittee siinä on, niin män pöyvälle ja puotti koko lasin alas. No rikkihän se män ja kaekki juomiset lattiilla ja katti litkimmään siitä. Orja suuttu ja minä mänin sängyn alle piiloon. Kale vuan jatko juomista. Ee se kyllä pitkään litkinä kun tuo siirti sen etteiseen jotta saes siivottuu ne sotkut. Se on kuulemma semmosta joka ee oo kissojen juomoo eekä meijän tarvihe sitä juuva. Vuan sinne mänj lattiille ja hyvä olkii aenakkii meijän mielestä. Tietääpähän nyt Kaltsu jotta miltee ne nuo immeesten kotkotukset maestuuvat.

 

Nyt jooluna on tulossa uus kamera. Suahaan sitten otettua kuvia kun se on ihan meijän oma. Ja jos sitä videopätkeekii saes nuista Kalevin toohuloesta, on ne aekamoesia kyllä. No sehän on vielä nuor poeka.

 

Tämmöstä tiällä nyt on. Pittää lähtä pyytelemmään jos se tuo orja antas siitä lohesta pienet palaset. Johan tuo Kalevi tuolla on, jos se ottas lohettii käsistä ja antas minullekkii palan. :)