Meillä on ollu tosi mukava viikonloppu.

 

Mami kävi tuas Helsingissä ja oli koko lauvantaipäevän poekkeen. Lähti uamusta aekasin mutta illalla onneks tuli takasin. Herkkuja tai muutakkaan ei tuona! Tässä ois vielä kouluttamista että sais tuosta mamista kunnon eläjän. No perjantain mami oli meijjän kansa kotona. Myö nukuttiin ja leikittiin ja tuas nukuttiin ja leikittiin...

 

Tännään sitten ollaan syöty, nuukuttu ja käytiin leikkimässä ulkona mamin ja mummin kanssa. Oli tosi ihana ilma! Aarinko paesto ja tosi lämmintä oli, meitäkkään ei paleltana yhtään. Kytättiin lintuja, kiivettiin puissa, käytiin puistossa kävelemässä ja palvelijat heitteli meille käpyjä ja niitä myö sitten jahattiin ja niitten perässä juostiin. Oi kun oli ihana siellä olla. Kävelyreissun ja kävyillä leikkimisen ja lintujen kytistelyn jäläkeen olikin sitten mukava tulla sisälle. Syötiin ja sitten mäntiin nukkumaan. On ollu tosi mukava ja lepposa päevä. Mikäs tässä kollien ollessa.

 

Laetetaanpa tähän muutama vanhempi kuva, oesko nämä kuukauven takkoo otettuja. Nyt vasta suatiin konneelle nämä.

 

1484118.jpgLeikkiminen on kyllä parasta mittee mualimasta vuan löötyy. On se kiva villinäkkii olla välillä.

 

En löytännä muitakaan leluja, piti tyytyä tuohon. Kääpihän se tietysti näennii. Mutta haaveilenpa silti kunnon hiiripaestista. Tuoretta luonnosta metätettyä hiirtä. Nam, ihan vesi tulloo kollin kielelle.

 

1484114.jpgMummi sano, että minä oon tässä niin kun ukki sohvalla. Yhtä rentona, eikä kumpikkaan välitä mistään mitä ympärillä tapahtuu, kun sua levätä.

 

No, mittees sitä nyt suotta hötkyymään tässä valamiissa mualimassa, vai mitä kamut.

 

1484110.jpgMikäs tässä leppäellessä. Mami kyllä kieltää mänemästä tuonne.

 

1484107.jpgMinä vuan olla möllötän, oonhan raahallinen kissa. Oon vieraskorreena. :) Aena kun vieraeta tulloo, oon raahallinen aenakkii usseinmiten. Sitten kun vieraat lähtöö niin alotan rellestämisen. Esitän vieraille, että oon tosi rauhallinen ja kiltti poika, ettei ne uskos mamia kun se kertoo minun riehumisista ;)

 

Niin ja sitten myö ollaan saatu tunnustuksiakin. Ainakin kolmelta kamulta. Reeti anto meille tunnustuksen, tai siis se oli kaikille sen kamuille, eli meillekin, kun myöhän ollaan Reetin kamuja. Sitten suatiin Kattiskoilta ja Bakerilta & Maxilta. Ainakin.

 

Mutta kun sen on jo kaekki suaneet, niin ei myö tiijjetä ennee kellekkä sitä voetas antoo. Myö ei ainakaan tiijjetä kettään joka sitä ei ois suanu.

 

Mutta hirmuisen isot kiitokset kehrimysten kera kaikille tunnustuksen meille antaneille kamuille! *tassutus*

 

Erittäin mukavoo alakavoo viikkoa kaekille kamuille!