Siis nythän tää menee kummalliseks. Ne kuvat on tääl jo toistamiseen, ja me ei nähty ollenkaan tääl tota ekaa kuvasatsia, ennen ku laitettiin toi toinenki. Noo, ei se kai haittaa. Nyt niit kuvia sitt on, vaik ne on kyl samoja molemmissa. Me yritetään molemmat saada tänne lisää kuvia kuitenki pian :) Siis ihan uusia ;)

 

Mutt kamut, kohtahan joulu alkaa lähestyä. Eiks ookin kivaa! Niinpä me aateltiin, ett me haluttais lahjottaa teille kamuille postikortteja. Me voitais tehä niit siis vaik teijän kuvist, tai ihan mist kuvist te haluutte. Sitt me voitais tulostaa ne ja lähettää teille postissa. Niistä tulis aika kivoja joulukortteja. Voisitte laittaa meille vaikka sähköpostilla jonkun kuvan, jonka siihen postikorttiin haluutte, nii me voitais tehä sit jonkinlaisia kortteja. Ku me innostuttiin tästä korttijutusta, nii aateltiin ett tää vois olla ihan kiva juttu. Ei niist kyl mitään ihan superypermahtavanhienoja kai tuu, mutt posti tai siis joulupostikortteja kuitenki. Voidaanhan me toki tehä muistaki aiheist, jos keksitte jotai muuta. Tää koko projekti on viel vähä vaihees, ku meil ei oo sitäkää postikorttipohjaa, siis sitä semmost hienoo oikeenlaist, mut jos me sitä jostai saadaan nii voitais sit tulostaa. Me ollaan jo kokeiltu koneelle niit tehä kuitenki meiän omist kuvist.

 

Nii ja jos jollaki ei oo vaik kisua tai jos haluu jonkun muun kuvan, nii voi lähettää tai sit meki voiaan tulla poseeraamaan niihin kortteihin :) Postikorttien määrä riippuu siit, ett montako halukasta on ottamaan niit, ett montako pystyn aina yhelle halukkaalle tekee. Mut jos joku kiinnostu, nii vois vinkata kommenttii nii me yritetään parhaamme, ett saatais niistä semmoset ett niitä kehtaa näyttääki jossai :)