Olen harkinnut, että veisin kisut näyttelyihin tässä vuoden sisällä. Ainakin nyt ensin Uolevin, ja sitten myöhemmin myös Kalevin.. Tai en vielä tiedä kumpi ensin mutta olen ajatellut Uolevia.

 

Mutta joo. On mutkia matkassa tämän tietämättömyyteni kanssa. Olen liittymässä Isrok-yhdistykseen, ja luin kissaliiton sivuilta, että näyttelyyn jos haluaa osallistua, pitää olla jonkun yhdistyksen jäsen. Ja kun tuo on Itä-Suomen rotukissayhdistys... Voikohan silti niihin näyttelyihin osallistua vaikka on ihan tavallinen maatiaiskissa. Eikä emosta tai isästä ole tietoa, kun Uolevihan on ns. navettakissa, eikä siksi tiedetä. Eikä kissaa edes ole sen kummemmin rekisteröity. Ja mitä katsoin tuota ilmoittautumislomaketta, siihen pitää olla emon, isän ja kasvattajankin jotain juttuja...

 

Olisi tosi kiva viedä kisuja näyttelyyn, mutta onkohan tuo sitten mahdollista? Rokotukset ja muut on tietysti kunnossa, siitä huolehdin. Kuopiossa oli viikonloppuna kissanäyttely, en kuitenkaan ollut katsomassa vaikka olisi mieli tehnyt, eikä olis ollut pitkäkään matka. Jotenkin se vaan jäi, enkä saanut ketään mukaankaan. Olisin käynyt katsomassa, että minkälaista tuolla on, en tietysti vielä olisikaan voinut kissoja viedä, kun ei ole kummallakaan rokotustehostetta annettu ja Kalevilta puuttuu vielä se ekakin rokote.

 

Mukava olis kuulla muiden kotikisujen kokemuksiakin =)