Tännehän on tullu paljon kommenttii meille, hyvä niin ja kiitoksija kaekille kommentoennista!

 

Myö ollaan oltu villinä koko uamun ajan. Alotettiin villihteminen jo ennen seittemee ja siitä asti myö ollaan toisiammu jahtaeltu ja kyttäelty. Matot vuan rullaatuut kun myö temmelletään.

 

Vuan yks juttu on, mikä häerihtöö. Kun tuolla ylläällä joku nuapurj on piättännä, jotta nyt aletaan tekemään remonttia ja siellä pora jyryvää ja vasarat hakkovaat niin jotta meijännii kottiin kuuluu. Myö ei jaksettas ennee yhtään kuunnella ja äetjkii reppii hivuksia jo piästään sen melun tautta. Se kestänöö vielä aenakkii muutaman viikon. Ihtenäesyyspäevä ja joolun pyhät on kuitennii raahotettuu aekoo, mutta muuten ne tekköövät siellä niitä hommiaan, viikonloppuna ee onneks oo mittään. No äetj on kaeket päevät tuolla jossaen kuleksimassa eekä sen tarvihe kuunnella tuota jyrinee kun tunti suunilleen päevässä, kun ne sitten lopettaat siinä iltapäevällä. Vuan meelle ee armonpalloo anneta. Tänä uamuna ku äetj läks tuas kulukemmaan, se sano kovvaan iäneen jollekkii sen kaverille rapussa, jotta sillä pallaa pinna ihan justiisa. Siinä olj joku rakennusukko kahtelemassa ja varmaan kuulj. Vuan hyvähän tuo onnii jotta kuuloovat. Jos se ee ala äkkii tuo yläkerta hilijenemmään niin myö kollit männään sinne ja pistetään kaek hiljaseks! Tiälähän ee ättäröejjä silleen jotta meejän kalliit korvat särkyyvät!

 

No, huomena on se ihtenäessyyspäevä ja äetj on kotona meejän kansa. Suataspa paljon herkkuja ja leekkispä se meejän kansa paljon, kun kerran on kotona eekä tuolla kuleksimassa pitkin kyllee. Tae kaapuntia... :) Ja sittenhän minä joovun sinne liäkärin pöövälle perjantaena, sua nähä mitenkä kovasti minä kehtoon vastaan pistee.

 

Eelen sitten tuo äetj ompelj meelle tonttulakitj, kun se aekoo ottoo meestä jottaen joolukuvia. Ol ollunna tuolla Suomi24:n kissapalstalla jottaen käenviäntöö siitä, jotta suako kissalle laettoo tonttulakin piähän vae ee. Jotkut olj olleet sitä mieltä, jotta ee sua, ja jotkut sano jotta sua. Äetj on sitä mieltä, että kyllä meellä voepj sen aekoo ne piässä olla, jotta se sua meestä ne joolukuvat. Eekä se meetäkään häerihe. Vähän eelen ihmeteltiin kun suatiin semmoset tötterölakitj piähä, vuan kyllä siihen tottu. Ee se haettoo, jos meejän elämästä nyt männöö muutama minnuutti siihen, jotta ne kuvatj otetaan, sitten suahaan ne lakit poekkeen piästä. Jotta sua ne pikkutarkat nihviäeset olla hilijoo. Ee meellä tiällä oo paha olla joettennii tonttulakkiloehen takkii!

 

Vuan nyt myö männään syömään ja sitten muate, kun ollaan juostu niin paljon tässä. Pallaelaan!

 

Ja hyvvee ihtenäesyyspäevee kaekille kavereelle! Äetj on neljän päevän lomalla, niin on meelläkkii lommoo sitten tästä aresta.